Tjänster
054-181197
Meny
Meny

Hos oss kan du få hjälp med mycket! 


Vi erbjuder ett stort antal tjänster i vår butik i Karlstad. Vi har ett generöst sortiment verktygför uthyrning, som underlättar just ditt projekt. Vi erbjuder lån av släpkärra kostnadsfritt i samband med köp, så du enkelt kan få hem dina varor på ett enkelt och säkert sätt. Du kan även finansiera ditt köp med Nordsjökortet om du skulle vilja, detta går genom Resursbank och vi hjälper dig med ansökan på plats. 

Här nedan hittar du information om de olika tjänsterna vi erbjuder!

Bryta Färg!

Välkommen in till vår härliga färgbar för att hitta kulören du söker. Vi hjälper dig gärna med att hitta produkt och kulör som passar just ditt projekt!

Vi erbjuder färgkort för att kunna ta hem och känna efter. Du kan även köpa en mindre provburk för att måla upp ett prov i lugn och ro hemma. 
Samma funktioner finns på stuvbutiken.com, där du enkelt kan fylla in kulörkoden på produkten du önskar. Är du osäker finns vi endast ett samtal bort på 054-18 11 97 eller på kundservice@stuvbutiken.se

Välkommen in till oss önskar Personalen på Färgavdelnignen!Låna Släpkärra:


Hos oss kan du enkelt låna släpärra för att få hem dina varor på ett säkert sätt. Släpkärran är kostnadsfri* att låna vid köp av varor. Vi erbjuder gallerkärra, täckt kärra med kåpa eller öppen släpkärra. Det går fint att ringa och förboka en kärra på 054-18 11 97. Kärran hyrs via kassan i butiken. 


*Vid lån av kärra betalas en deposition på 200:- som återfås vid återlämnandet av kärran. Kärran får endast lånas vid köp av material på Stuvbutiken. Uthyrning av verktyg:

Vi erbjuder ett generöst utbud av uthyrningsmaskiner av olika slag. Allt från golvslip till vattensågar och mattvätt. Klicka på bilden för att få mer information om de olika verktygen samt kostnad.

Du kan med fördel förboka verktygen via telefon för att försäkra dig om att verktyget du behöver finns tillgängligt för tillfället, 054-18 11 97.
Finansiering av ditt köp:

Vad drömmer du om? Låna till renoveringen av köket, ett nytt spabad, nya golvet eller badrummet. Med Nordsjökortet kan du finansiera ditt köp och välja själv hur du vill lägga upp betalningen. Du kan betala hela beloppet nästa månad eller välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning eller 48 månader med ränta. Läs ResursBanks villkor här! Vi hjälper dig att ansöka.

Du kan även få ditt köp på faktura från oss på Stuvbutiken, där du betalar inom 30 dagar. Du betalar ingen faktureringsavgift.*

*Kreditupplysning tas vid ansökan. Presentkort:

Köp den perfekta presenten till dina nära. Vad köper man till sina föräldrar, syskon eller barn? Överraska dem med ett presentkort till nya lägenheten, huset eller varför inte husvagnen eller båten?
 
Vi säljer presentkort som är giltiga i 2 år från köptillfälle. Här väljer du själv vilken summa du vill tanka kortet med.

Presentkorten inhandlas via kassan och gäller endast i vår fysiska butik.  


Planera ditt kök ,tvättstuga eller badrum!

Vi hjälper dig att planera ditt kök eller badrum för att få det precis som du önskar! Vi är med dig från tanke till färdigt projekt.

Kontakta oss för mer information 054-18 11 97 eller kundservice@stuvbutiken.seFöretagssäljare:

Stuvbutiken erbjuder tjänster inom större projekt. Vi har ett arbetsteam som finns här för dig som företagare för att sy ihop ett koncept som passar just ditt projekt. 

Önskar du komma i kontakt med någon av våra företagssäljare, vänligen kontakta oss på 054-18 11 97 eller kundservice@stuvbutiken.se.

Välkommen önskar Anders, Cathrine & Tobias.
                                                                                                                                                                    Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Stuvbutiken!