Stuvbutiken ♥ Sandras Hem

Hos oss på Stuvbutiken har vi, sedan några år tillbaks ett otroligt uppskattat kulörsamarbete med Sandra Östlind som driver populära instagramkontot SandrasHem. Kulörerna säljs exklusivt i vår stora butik i Karlstad, samt här på stuvbutiken.com.

Sandra är en tjej med många järn i elden, hon har drivit egna butiker och jobbat med inredning sedan 2009 där hon även väver in sitt arbete som influencer. Vi och många av er har följt henne genom renovering av en obebodd gård på den värmländska landsbygden, där rummen, fasaden, ladugårdsdörren och mycket annat målades i Sandras vackra kulörer. Gården såldes och intresset var stort! Våren 2021 bar det av till natursköna Borgvik och en arkitekt ritad villa i äldre stil byggdes. Villan blev fantastisk och syns på flera av inspirationsbilderna på den här sidan. Med tiden växte familjen med ett tredje barn.

Sandra och hennes Jonas köpte då en gård på landsbygden i Grums, närmare bestämt vackra Hagalunds Gård. Gården var i behov av renovering och här spilldes ingen tid, panel byttes, planlösning anpassades efter familjens behov och boningshuset fick även en till våning.

Sandras Antikgrå

Sandras Antikgrå är en lugn vacker kulör som blivit ett populärt inslag i det svenska hemmet. Här har man valt att matcha den med beiga textilier och vitt. Sandras Antikgrå kan med fördel kombineras med Sandras Vita Linnen eller Sandras Antikvit. Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Sandras Sörgårdens Beige

Sandras Sörgårdens Beige

Sandras Sörgårdens Beige är en av de första kulörerna som släpptes. Den kom för att stanna. Här ser vi ett otroligt kök målat i Sörgårdens Beige. Så fint! Köp provburk med valfri sandras kulör här!


Sandras Gammelvit

Sandras Gammelvit

Här ser vi en vacker träpanel målat i Sandras Gammelvit. Panelen sitter i ett otroligt hus som Sandra och hennes familj  byggde i värmländska Borgvik vid vänerns strand. Här har hon valt att matcha med en vacker linnesoffa, härliga kuddar och en svart lampa. Snyggt tycker vi! Köp provburk med valfri sandras kulör här!


Sandras Linnebeige

Sandras Linnebeige

Sandras Linnebeige är en fullträff! Kulören är mångsidig och lämpar sig väl för att kombineras med både ljusa och mörka detaljer. Många av våra kunder älskar den här kulören och flera har valt att måla in snickerier i samma kulör som väggen. Supersnyggt! Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Sandras Havrebeige

Sandras Havrebeige

Sandras Havrebeige är en varm, dämpad kulör som bryter vackert mot trä och vitt. Det är en optimal kulör för att få fram det där lilla extra ombonade hemma! Här ser vi ett sovrum målat i Sandras Havrebeige. Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Sandras Naturbeige

Sandras Naturbeige

Sandras Naturbeige är en något mörkare kulör än linnebeige och är, precis som namnet lyder en rikgtigt naturlig beige som passar i hemmets alla rum. Här ser vi ett sovrum målat i Sandras Naturbeige, inrett med härliga mörkbruna textilier och detaljer. Mysigt! Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Färgsätt vägg med Sandra & Nordsjö Ambiance

Nordsjö Ambiance är en högkvalitativ vattenburen väggfärg med särskilda egenskaper såsom en utmärkt täckning, en mycket rik kulöråtergivning tack vare High Definition Colour Technology och en fantastisk finish som ger ett mjukt och behagligt intryck i rummet. Nordsjö Ambiance på ytor som puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv mm.

Appliceringsbeskrivning:
Underlaget ska vara rent, torrt och fast innan målning. Underlaget spacklas vid behov. För bästa resultat, grundmåla 1 gång med Nordsjö Original Grundfärg och färdigstryk 1-2 gånger med Nordsjö Ambiance. Tidigare målade ytor tvättas med Original Målartvätt. Blanka ytor nedmattas. Måla 1-2 gånger med Nordsjö Ambiance.

Fördelar med Nordsjö Ambiance Väggfärg

 • Framhäver kulören på ett mycket vackert sätt
 • HD Colour Technology
 • Utmärkt täckförmåga
 • Miljömärkt med Svanen

Sandras Skogsgrön

Sandras Skogsgrön

Sandras Skogsgrön är en populär kulör hos våra kunder, många har valt att måla detaljer i grönt. Här ser vi en ytterdörr som fått liv genom en annan kulör än övrig interiör. Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Färgsätt snickerier med Sandra & Nordsjö Ambiance Superfinish

Nordsjö Ambiance Superfinish Satin & Nordsjö Ambiance Superfinish Matt är högkvalitativa snickerifärger med extremt bra utflytning och reptålighet som ger en fantastisk fin och hållbar yta. Färgen är avsedd för målning inomhus på köksskåp, dörrar, karmar, möbler, paneler, socklar, lister m.m. Den är också lämplig till rostskyddsgrundade plåt och ståldetaljer inomhus. Nordsjö Ambiance Superfinish ger en jämn och fin yta samt har en mycket fin kulöråtergivning tack vare High Definition Colour Technology. Nordsjö Ambiance Superfinish har mycket goda färgfilmstekniska egenskaper, vilket gör ytan tvätttålig och tålig mot mekanisk påfrestningar samt att färgfilmen inte gulnar med tiden.

Fördelar med Nordsjö Ambiance snickerifärg:

 • Ger en fin, slät och mycket tålig yta
 • Extremt bra hållbarhet och reptålighet
 • För trä inomhus som dörrar, socklar, möbler mm.
 • Även för köksskåp tack vare den hårda ytan
 • HD Colour Technology

Sandras Sörvit

Sandras Sörvit

Sandras Sörvit är en kulör som blivit populär på fasad. Här ser vi Sandra utanför den vackra gården hon renoverade, fasaden är såklart målad i Sandras Sörvit! Gården står fortfarande lika vit och vacker i de värmländska skogarna, men med nya ägare innanför väggarna. Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Måla fasad med Sandra & Nordsjö One Super Tech 

Sandras Kulörer passar utmärkt även på utomhusfärg och fasader!
Svanenmärkta Nordsjö One Super Tech är en av Nordsjös bästa självrengörande och smutsavvisande akrylattäckfärger. Med Nordsjö One Super Tech får din fasad en extremt bra glans och kulörbeständighet under en lång tid framöver. Snabbtorkande Nordsjö One Super Tech är en vattenburen färg avsedd för målning av träfasader och träkonstruktioner utomhus. Den tjocka konsistensen ger ett färgskikt som resulterar i en hög täckförmåga som gör att ditt hus ser nymålat ut längre.

Fördelar med One Super Tech:

 • Svanen
 • Självrengörande
 • Långvarigt skydd
 • Långvarigt kulörbeständig
 • Extremt bra täckförmåga
 • Akryl


Sandras Varmgrå

Sandras Varmgrå

Sandras Varmgrå är perfektion! Här ser vi den i Sandras allt annat än alldagliga hall! Sandras Varmgrå kan med fördel kombineras med Sandras Vita Linnen eller Sandras Gammelvit! Köp provburk med valfri sandras kulör här!

Sandras Antikbeige

Sandras Antikbeige

Sandras Antikgrön

Sandras Antikgrön

Sandras Berggrå

Sandras Berggrå

Sandras Dimgrå

Sandras Dimgrå

Sandras Cremevit

Sandras Cremevit

Sandras Grå Linnen

Sandras Grå Linnen

Sandras Kalkgrön

Sandras Kalkgrön

Sandras Lantgrön

Sandras Lantgrön

Sandras Ljus Antik

Sandras Ljus Antik

Sandras Mossgrön

Sandras Mossgrön

Sandras Mullvad

Sandras Mullvad

Sandras Silke

Sandras Silke

Sandras Silkesrosa

Sandras Silkesrosa

Sandras Stengrå

Sandras Stengrå

Sandras Vita Linnen

Sandras Vita Linnen