Tjänster & Uthyrning

Hos oss på Stuvbutiken kan du få hjälp med dina olika projekt. Vi hjälper dig att rita upp ditt projekt i 3D. Du kan få hjälp med att planera renoveringar eller byggen, stort som smått. Vi förmedlar hantverkare och hjälper företagskunder med hjälp av vårt engagerade företagscenter och vår kunniga projektplanerare.

Hos oss kan du även hyra maskiner som kakelskärare, golvslip, mattvätt och mycket mer. Det går även bra att låna en släpkärra om du skulle behöva frakta hem ditt köp på ett smidigt sätt!


 

Företagscenter

Det här är tjänsten för dig som är proffs, för dig som driver ett byggföretag eller äger fastigheter och för dig som jobbar som hantverkare, byggledare, byggentrepenör eller fastighetsskötare. Vi finns här för dig för att underlätta dina nuvarande och kommande projekt.
På Stuvbutikens företagscenter finns Jan med kollegor som brinner för att just ditt projekt ska bli lyckat. Här finns personal med mångårig erfarenhet och mycket kunskap. Vi hjälper dig med allt du behöver, från tanke till färdigt resultat. Projektet kan handla om installation mot konsument, hotellprojekt, fastighetsrenovering eller stora byggprojekt. Inget projekt är för litet eller för stort!

Stuvbutiken levererar material till ditt bygge med flexibla leveranstider och egen lastbil lokalt, samt regionalt via transportbolag på bästa sätt.

Läs mer om företagscenter här!

Projektplanering
Det här är tjänsten för dig som ska renovera eller bygga hus, för dig som kanske står inför ditt livs största projekt. Vi finns här för dig för att underlätta dina nuvarande och kommande projekt. Tjänsten är kostnadsfri!

På Stuvbutikens projektrådivning finns Ulf Ronéus. Ulf har mångårig erfarehnet av renovering och byggnation, samt en stor produktkunskap. Han är redo att hjälpa dig med allt du behöver för att ditt projekt ska bli som du önskar, från tanke till färdigt resultat. Hos Ulf får du hjälp med att rita upp ditt projekt, guidning bland materialval och möjlighet att boka den typ av möte som passar för just dig.

Stuvbutiken levererar material till ditt bygge med flexibla leveranstider och egen lastbil lokalt, samt regionalt via transportbolag på bästa sätt.

Läs mer om vår Projektplanerare här!
Kulöranpassning av färg

Hos oss på Stuvbutiken har vi ett enormt sortiment av färg. De allra flesta sorter går att kulöranpassa

På färgavdelningen i den 6000 m² stora butiken får du experthjälp att anpassa nyansen till just den du vill ha. Är du osäker på vilken kulör som skulle se bäst ut på din vägg, fasad eller möbel finns mängder av färgkartor och även provburkar för att ta hem och måla upp.


Badrumsplanerare
Att planera en badrumsrenovering kan vara ett stort projekt. Det är mycket att tänka på och många val som ska göras. Vi på Stuvbutiken hjälper dig gärna att skapa ditt drömbadrum utifrån dina önskningar, budget och tidsplan. Här finns våra badrumsplanerare Linda & Anna för att guida dig rätt. Vi erbjuder en kostnadsfri 3D-ritning där du som kund kan visualisera slutresultatet på ett smidigt sätt!

Idag finns många kanaler att samla inspiration i, medier som Pintrest eller Instagram kan öppna upp för nya ideéer. Vi finns här för att bygga vidare på din grundvision och utveckla den tillsammans med dig.
Fasadhjälpen
Att måla om och ta hand om sin fasad kan vara både lustfyllt och utmanande. Med vår tjänst Fasadhjälpen kommer en av våra färgexperter hem till dig och besiktigar din fasad, så du får reda på hur fasaden mår innan du påbörjar ditt projekt. Vi besiktigar fasader i hela Karlstad!

Vi utför endast besiktningar av fasader inom Karlstad kommun. Köp och bokning av tjänsten Fasadhjälpen görs endast efter tidigare kontakt med en av våra färgexperter. Efter genomfört hembesök, analys och rådgivning som leder till köp av färg till hela projektet efter våra rekommendationer återbetalas du fullt belopp (695 kr).
Hemtransport
Vi hjälper dig att få hem ditt köp! Om du handlar via webshopen kan du enkelt välja vilket fraktalternativ du önskar. Fraktalternativen är anpassade efter varan du köpt.

Har du handlat i vår butik på Bromsgatan 5 i Karlstad hjälper vi dig att ordna en hemleverans med egna fordon i närområdet, eller bokar en frakt med Schenker.

Är du butikskund, företagskund eller projektkund hjälper din närmaste säljare dig att boka en lämplig fraktmetod.

Uthyrning & Lån

På Stuvbutiken har vi en hel del maskiner och verktyg att hyra ut till ditt projekt. Hos oss kan du även låna släpkärra mot deposition om du skulle behöva det!

 


Släpkärra
Hos oss får du låna släpkärra om din vara inte får plats i bilen. Att låna en släpkärra kostar inget extra.

Kontakta oss via kontaktormuläret (den lilla röda pratbubblan till höger) på hemsidan för att skapa en förfrågan.
Kakelskärare
Hos oss kan du enkelt hyra en kakelskärare. Har du köpt dina plattor hos oss får du låna kakelskärare kostnadsfritt mot uppvisande av kvitto.

Har du inte köpt ditt material hos oss får du gärna hyra en kakelskärare, det kostar då 100:-/ dygn och nytt dygn börjar kl 09:00 varje dag.

Kontakta oss via kontaktormuläret (den lilla röda pratbubblan till höger) på hemsidan för att skapa en förfrågan.
Vattensåg
Behöver du en vattenkyld diamantsåg till din plattsättning? Vi hyr ut vattensåg för 250:-/ dygn och nytt dygn börjar kl 09:00 varje dag.

Kontakta oss via kontaktormuläret (den lilla röda pratbubblan till höger) på hemsidan för att skapa en förfrågan.